سرماخوردگی، کووید-19، آلرژی، آنفولانزا

سرماخوردگی، کووید-19، آلرژی، آنفولانزا

سرماخوردگی، کووید-19، آلرژی، آنفولانزا کووید-19، سرماخوردگی، آلرژی های فصلی و آنفولانزا علائم مشابه زیادی دارند. بهتر است با برخی تفاوت های مهم بین این بیماری ها آشنا شوید. اگر علائم بیماری کووید-19 دارید، مهم است که فورا برای دریافت مشاوره پزشکی با پزشک تماس بگیرید. اما کووید- 19، سرماخوردگی معمولی، آلرژی های فصلی و آنفولانزا…

تغییرات خواب در بارداری

تغییرات خواب در بارداری

تغییرات خواب در بارداری تغییرات خواب و ریتم های بیولوژیکی از اواخر بارداری تا پس از زایمان با افسردگی و اضطراب مرتبط است. دوره ی سه ماهه ی قبل و بعد از زایمان، زمان آسیب پذیری برای سلامت روان زنان است. محققان 100 زن را انتخاب کردند که 73 نفر از آنها را از شروع…

اولین داروی پیشگیری از HIV

اولین داروی پیشگیری از HIV

اولین داروی پیشگیری از HIV کشف و توسعه داروی ضد رتروویروسی: برای بیش از سه دهه، NIAID با توسعه درمان‌ های ضدرتروویروسی، عفونت HIV را از یک عفونت تقریباً یکسان کشنده به یک بیماری مزمن قابل کنترل تبدیل کرده است. در دهه 1980، میانگین امید به زندگی پس از تشخیص ایدز تقریباً یک سال بود.…

علائم آبله میمون

علائم آبله میمون

علائم آبله میمون یکی از نگرانی های اخیر، شیوع بیماری آبله میمون در بسیاری از شهرها و کشورهاست. خوب است بدانید که علائم آبله میمون چیست و در هنگام مشاهده این بیماری چه اقدامی انجام دهید. منشاء ویروس آبله میمون در غرب و مرکز افریقا است. معمولا این بیماری محدود به حیوانات میباشد. اما ممکن…

عامل اصلی میگرن در زنان

عامل اصلی میگرن در زنان

عامل اصلی میگرن در زنان میگرن می تواند هر کسی را درگیر کند. اما در زنان شایع تر است. در مقایسه با مردان، زنان سه تا چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به میگرن هستند. دلایل شیوع بیشتر میگرن در زنان کاملا مشخص نیست. با این حال، دانشمندان بر این باروند که ممکن است نوسانات…

عوارض کووید-19 در کودکان

عوارض کووید-19 در کودکان

عوارض کووید-19 در کودکان عوارض قلبی در کودکان بعد از ابتلا به کووید 19، نادر و قابل درمان است. طبق گزارش محققان عوارض قلبی در کودکان بعد از ابتلا به کووید، نادر و قابل درمان است. برخی از پزشکان همچنین گزارش می دهند که تعداد موارد سندرم التهابی چند سیستمی در کودکان یا MIS-C و…

بدن چگونه می‌تواند به سلول های سرطانی حمله کند

نحوه مقابله بدن با سرطان

نحوه مقابله بدن با سرطان سیستم ایمنی بدن چه کاری انجام می دهد؟ سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری ها و عفونت هایی که باکتری ها، ویرووس ها، قارچ ها یا انگل ها می توانند ایجاد کنند، محافظت می کند. مجموعه ای از واکنش ها و پاسخ هایی است که بدن به سلول های…

کاهش خطر بیماری با ویتامین-D

کاهش خطر بیماری با ویتامین-D

کاهش خطر بیماری با ویتامین-D مصرف مکمل ‌های ویتامین D ممکن است به کاهش خطر بیماری‌ های خود ایمنی کمک کند بیماری‌ های خود ایمنی مانند آرتریت روماتوئید و ام اس زمانی رخ میدهند که سیستم ایمنی به اشتباه به بدن حمله کند. تحقیقات جدید نشان میدهد که مکمل‌ های ویتامین D ممکن است به…

کاهش بیماری دیابت با ورزش

کاهش بیماری دیابت با ورزش

کاهش بیماری دیابت با ورزش ورزش در دوران بارداری احتمال ابتلای فرزندان به دیابت نوع 2 را کمتر میکند. تحقیقات جدیدی نشان دادند که ورزش کردن مادر در دوران بارداری، حتی در حالتی که مادر چاق و یا رژیم غذایی پرچرب داشته باشد سلامت متابولیک فرزندان را بهبود می بخشد. تمرین بدنی مادر باعث القای…

سرطان آندومتر با اضافه وزن

سرطان آندومتر با اضافه وزن

سرطان آندومتر با اضافه وزن در ابتدا مهم است بدانید، اضافه وزن خطر ابتلا به سرطان آندومتر را افزایش می دهد. یک مطالعه جدید نشان می دهد که اضافه وزن ممکن است خطر ابتلا به سرطان آندومتر را در افراد افزایش دهد. درمان های جدید، از جمله انسولین ناشتا و تستوسترون، ممکن است به کاهش…