آزمایش ژنتیک اوتیسم (ASD)

آزمایش ژنتیک اوتیسم (ASD)

آزمایش ژنتیک اوتیسم (ASD)   آزمایش ژنتیک به دنبال علل اوتیسم ASD است اما نمی تواند برای تشخیص ASD استفاده شود. برخی از افراد مبتلا به ASD دارای ASD سندرمی هستند، به این معنی که علاوه بر داشتن ASD ویژگی های خاص دیگری مانند: ظاهر متفاوت با سایر افراد خانواده یا داشتن نقص مادرزادی نیز…

سندرم رمزی هانت (RHS)

سندرم رمزی هانت (RHS)

سندرم رمزی هانت (RHS) سندرم رمزی هانت یا هرپس زوستر اوتیکوس زمانی اتفاق می افتد که شیوع زونا عصب صورت را در نزدیکی یکی از گوش ها تحت تاثیر قرار دهد. این سندرم که به نام جیمز رمزی هانت نامگذاری شده است، در سال 1907 کشف شد. این سندرم در افراد مبتلا به آبله مرغان…

هموروئید بارداری

هموروئید بارداری

هموروئید بارداری   هموروئید که به آن انبوه نیز می‌گویند، رگ‌های خونی متورم در داخل و اطراف مقعد و پایین رکتوم هستند. این معمولاً در زنان باردار در سه ماهه سوم بارداری دیده می شود، زمانی که رحم بزرگ شده به وریدها فشار وارد می کند که به آن هموروئید بارداری می گویند. هموروئید ممکن…

سرطان حالب

سرطان حالب

سرطان حالب سرطان حالب رشد غیر طبیعی سلول ها در پوشش داخلی حالب است. حالب ها دو لوله ای هستند که کلیه ها و مثانه را به هم متصل می کنند و ادرار را به مثانه می برند. این نوع سرطان نادر است و خطر ابتلا به سرطان مثانه را افزایش می دهد. همان نوع…

راه رفتن غیر طبیعی

راه رفتن غیر طبیعی

راه رفتن غیر طبیعی راه رفتن غیرطبیعی نشانه یک بیماری زمینه ای است. به دلایل مختلفی مانند:  بیماری، عوامل ژنتیکی، آسیب و نقص در پاها ایجاد می شود. راه رفتن  شامل هماهنگی چند قسمت بدن برای حرکت بدن به جلو با ریتمی است که به عنوان گام شناخته می شود. اما زمانی که هر یک…

علت خون سیاه دوران قاعدگی

علت  خون سیاه دوران قاعدگی

علت  خون سیاه دوران قاعدگی چیست؟ خون سیاه دوران قاعدگی، موضوعی است که اغلب در مورد آن صحبت نمی شود. احتمالا این موضوع برای فرد باعث ایجاد نگرانی گردد. اما دررابطه این موضوع لزوما دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. درواقع، خون قاعدگی می تواند طیف وسیعی از رنگ ها و غلظت ها را داشته باشد.…

ترومبوفیلی

ترومبوفیلی

ترومبوفیلی ترومبوفیلی به گروهی از شرایط اطلاق می شود که در آن خون راحت تر از حد معمول لخته می شود. این شرایط می تواند منجر به تشکیل لخته های خون ناخواسته (به نام ترومبوز) در داخل رگ های خونی شود که می تواند رگ های خونی را مسدود کند و مانع از رسیدن اکسیژن…

درد دوران یائسگی

درد دوران یائسگی

یائسگی چیست؟ یائسگی بخشی طبیعی از روند پیری است و مرحله اول آن که پیش از یائسگی است، به توانایی زن برای تولید مثل تأثیر می گذارد. پیش از یائسگی معمولا از اوایل تا اواسط دهه 40 شروع می شود و می تواند از سه تا پنج سال طول بکشد. هنگامی دوران یائسگی محسوب می…

خطرات اورولوژیک بارداری

خطرات اورولوژیک بارداری

خطرات اورولوژیک بارداری خطرات اورولوژیک که می توانند در دوران بارداری ایجاد شوند، عبارتنداز: هیدرونفروز، هیدرویورتر(تورم حالب)، پیلونفریت، سنگ کلیه، انسداد محل اتصال لگنی (PUJ) و تومور مثانه همراه با علائم مختلف مانند: درد پهلو، تب، احتباس ادرار، هماچوری، دیسوری و یا ترکیبی از علائم متعدد. بدن فرد در دوران بارداری هورمون های مختلفی را…

آلکالین فسفاتاز (ALP)

آلکالین فسفاتاز (ALP)

آلکالین فسفاتاز (ALP) آلکالین فسفاتاز (ALP) آنزیمی است که عمدتاً در کبد، استخوان ها، روده ها و کلیه ها یافت می شود. کبد پروتئین هایی به نام آنزیم های کبدی تولید می کند که عملکردهای ضروری بدن را انجام می دهند. یکی از این آنزیم ها آلکالین فسفاتاز (ALP) است. با این حال، سطوح بیش…