خودداری از ذوب و انجماد مجدد
تست آنتی بادی ضد اسپرم تست برای بررسی (آنتی بادی ها که علیه اسپرم ها در خون، مایع واژینال یا مایع منی وجود دارند) کاربرد دارد. مایع منی ممکن است پاسخ دستگاه ایمنی را تحریک کند، چه در بدن فرد مذکر و چه در بدن فرد مونث. آنتی بادی ها می توانند اسپرم ها را از بین ببرند یا به آن ها آسیب بزنند. اگر شمار بالایی از آنتی بادی های اسپرمی علیه اسپرم های فرد مذکر واکنش دهند، باروری تخمک دشوار می شود و ناباروری ایجاد می شود. فرد مذکر می تواند در زمانی که اسپرم ها در تماس با دستگاه ایمنی هستند، آنتی بادی بسازد.
این امر زمانی رخ می دهد که بیضه ها آسیب دیده باشند یا بعد از برخی جراحی ها مثل بیوپسی یا وازکتومی و یا بعد از عفونت غده ی پروستات. بیضه ها در حالت طبیعی اسپرم ها را از سلول های ایمنی دور نگه می دارند. در بدن فرد مونث هم ممکن است واکنش آلرژیک رخ دهد و آنتی بادی های ضد اسپرم ساخته شود. این نوع از پاسخ ایمنی به طور کامل مشخص نشده است و ممکن است بر روی باروری اثرگذار باشد. این حالت ندرتا ناباروری می دهد.
تست آنتی بادی ضد اسپرم در موارد زیر کاربرد دارد:
• اگر علت ناباروری مشخص نشده باشد.
• نتایج حاصل از سایر تست های باروری ناواضح باشد.
نمونه خون برای زنان، نمونه خون از ورید دست گرفته می شود. نمونه مایع منی در مردان، نمونه منی پس از گرفتن نمونه مایع واژینال و خون گرفته می شود. برای ۲ روز قبل از انجام این تست فرد نباید انزال داشته باشد. حداکثر تا ۵ روز که فرد انزال نداشته باشد این تست انجام می شود.