تزریق واکسن و ابتلا به کووید-19

تزریق واکسن و ابتلا به کووید-19

تزریق واکسن و ابتلا به کووید-19 پاسخ ایمنی بسیار قوی‌ تر در نتیجه تزریق واکسن و ابتلا به کووید-19 تحقیقات جدید نشان می‌ دهد ابتلا به کووید 19 پس از واکسیناسیون میتواند پاسخ ایمنی عمده ایجاد کند. محققان دریافتند که ترتیبی که این اتفاق می افتد به نظر نمی رسد تأثیر عمده ای بر ایمنی…

باقی ماندن ویروس HIV

باقی ماندن ویروس HIV

باقی ماندن ویروس HIV تحقیقات جدید علت باقی ماندن ویروس HIV در بافت انسانی (حتی پس از درمان ضد رتروویروس ها) را کشف کردند. به لطف درمان ضدویروسی، HIV دیگر تا آخر عمر ادامه نمی یابد. اما با وجود تاثیر داروها در کنترل و درمان بیماری، این ویروس به طور کامل از بدن انسان از…

دلتاکرون

دلتاکرون

دلتاکرون دانشمندان می گویند که نوع جدید «Deltacron» نادر و شبیه به Omicron است. در روزهای اخیر، دانشمندان گزارش دادند که ترکیبی از سویه اومیکرون و دلتا ویروس کرونا در چندین کشور در اروپا ظاهر شده است. برای این سویه هیبرید نام فرانکشتاینی Deltamicron یا Deltacron را انتخاب کرده اند. نظریه دانشمندان در مورد دلتاکرون…

تغییرات در مغز با کووید19

تغییرات در مغز با کووید19

تغییرات در مغز با کووید19 ایجاد تغییرات در مغز در نتیجه ابتلا به عفونت کووید 19 کووید حتی با عفونت خفیف، ممکن است باعث تغییرات مغزی شود: مطالعه‌ ای جدید نشان می‌دهد، که حتی عفونت خفیف ویروس کرونا با تغییراتی در مغز، به خصوص در نواحی مربوط به حس بویایی مرتبط است. محققان دریافتند ویروس…

مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک

مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک

مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ در حال حاضر، وضعیت مصرف بیش از حد از آنتی بیوتیک ها، استفاده بی رویه از آنها عواقب زیادی برای سلامتی داشته و باعث ایجاد مقاومت بسیار خطرناک آنتی بیوتیکی شده است. در واقع، آنتی بیوتیک ها فقط برای درمان بیماری های باکتریایی عمل می کنند، نه ویروس ها. بنابراین برای…

دوز چهارم واکسن کووید 19

دوز چهارم واکسن کووید-19

دوز چهارم واکسن کووید-19 دوز چهارم واکسن کووید 19 به میزان بسیار کم سبب تقویت بدن در برابر عفونت اومیکرون میشود! یک آزمایش در کشور اسرائیل نشان‌ داد که نوبت چهارم واکسیناسیون سطح آنتی‌ بادی را افزایش میدهد. اما محافظت کمی در برابر عفونت SARS-CoV-2 ایجاد میکند.طبق مشاهدات این بررسی، تزریق دوز چهارم واکسن کووید…

اومیکرون

تفاوت گسترش اومیکرون بین (BA.2 و BA.1)

تفاوت گسترش اومیکرون بین (BA.2 و BA.1) آیا سویه فرعی اومیکرون (BA.2) سریع‌ تر از سویه اصلی آن (BA.1) گسترش می‌ یابد؟ مطالعات اولیه نشان می‌ دهد که ظهور BA.2 ممکن است موج اومیکرون را طولانی‌ تر کند، اما لزوماً باعث افزایش مجدد عفونت‌ های کووید-19 نمی‌شود. نوع BA.2 به واسطه وجود جهش‌ های جدید،…

آزمایش خون مخفی در مدفوع

آزمایش خون مخفی در مدفوع

آزمایش خون مخفی در مدفوع آزمایش بررسی خون مخفی در مدفوع (Fecal occult blood test) یک تست آزمایشگاهی است که به منظور بررسی نمونه‌ های مدفوع از نظر وجود خون مخفی (پنهان) استفاده میشود. خون مخفی در مدفوع ممکن است نشان دهنده سرطان روده بزرگ و یا وجود پولیپ در روده بزرگ یا راست روده…

درمان جدید کرونا توسط آنتی بادی

درمان کرونا توسط آنتی بادی

درمان جدید کرونا توسط آنتی بادی سازمان غذا و دارو آمریکا، مجوز مصرف اضطراری Evusheld، یک داروی ترکیبی آنتی بادی، را صادر کرده‌ اند. تزریق دو دوز از این دارو برای برخی از گروه‌ هایی که واجد شرایط دریافت واکسن کووید-19 نیستند، مجاز است. این دارو با تامین آنتی بادی در افراد، به مبارزه با…

شیوع کرونا

شیوع کرونا

شیوع کرونا چگونه همستر‌ها موجب شیوع کووید در هنگ کنگ شدند؟ گمان میرود که همستر‌های خانگی ناقل نوع دلتا ویروس عامل کووید-19 SARS-CoV-2 بوده و موجب شیوع کرونای انسانی در هنگ کنگ شدند. این تحقیق، این موضوع را در یک فروشگاه لوازم حیوانات خانگی که منبع این شیوع بوده، تایید کرده است. به همین دلیل…