خودداری از ذوب و انجماد مجدد
جهت غربالگری ویررسی وجود آنتی بادی هایی موسوم به رآژین که توسط باکتری ترپونما پالیدوم (عامل ایجاد سیفلس) تولید می شود از این تست استفاده می شود. به هر حال بدن همیشه این آنتی بادی را اختصاصا علیه سیفلیس تولید نمی کند از این رو این تست همیشه یک تست دقیق نمی باشد. این تست شبیه تست Veneral Disease Research Laboratory )VDRL) می باشد. توانایی شتاسایی بیماری سیفلیس بوسیله تست RPR بستگی به مرحله بیماری دارد، در مرحله میانی بیماری حساسیت این تست جهت شناسایی نزدیک به 100 درصد است که این حساسیت در ابتدا و انتهای بیماری کمتر میشود.
موارد مثبت کاذب در شرایط زیر دیده می شود:
-HIV
– بیماری لایم (Lyme)
– پنومونی نوع شدید
– مالاریا
– لوپوس اریتماتوز سیستماتیک(SLE) RPR یا VDRL در افراد مبتلا به HIV به خصوص در ابتدای ابتلا بصورت پایدار تیتر بالایی را نشان میدهد زیرا اختلال عملکرد ایمنی در این افراد باعث تحریک آنتی بادی های پلی کلونال و ظهور آن می گردد.
بطور خلاصه RPR یا VDRL تست های ارزان، مطمئن و ساده هستند که برای غربالگری قابل اعتماد می باشند. بخصوص اگر قرار باشد میزان شیوع در جمعیت بزرگی بررسی شود. همچنین این تست ها جهت بررسی میزان موفقیت درمان بسیار سودمند هستند. با اینحال باید به این نکته توجه داشته باشیم که این تست ها صرفا جنبه غربالگری دارند و جهت تایید بیماری سیفلیس و جلوگیری از گزارش مثبت کاذب باید از روش هایی مانند FTA-ABS استفاده شود.