رژیم غذایی پرچرب و سرطان
رژیم غذایی پرچرب باعث پنهان ماندن سلول های سرطانی از سیستم ایمنی و باعث افزایش ابتلا به سرطان روده بزرگ می شوند!
آزمایشگاه Cold Spring Harbor به همراه همکاران خود از دانشگاه هاروارد و موسسه تکنولوژی ماساچوست. با مطالعه ای بر روی موش ها، دریافتند که چربی باعث تخریب ارتباط بین سلول های روده و سلول های ایمنی که به دنبال تومورهای ایجاد شده در بدن هستند، می شود. سیستم امینی در بافت ها می چرخد و به دنبال خطرهای تهدید کننده بدن و حذف آنها است. سلول های ایمنی به دنبال نشانه هایی است که باعث تمایز سلول های طبیعی و غیر طبیعی می شود.
یک نشانه به نام MHC-II در سطح سلول مشکوک به سرطان وجود دارد که سبب فعال شدن سیستم ایمنی برای تخریب آن سلول می شود. این گروه از محققان دریافتند زمانی که موش ها رژیم غذایی پرچربی داشتند، MHC-II در سلول های روده سرکوب شدند. کاهش سلول هایی با MHC-II، به عنوان سلول های غیرطبیعی شناسایی نشدند. به همین دلیل رشد کردند و تشکیل تومور دادند. محققان پس از بررسی ها دریافتند که رژیم غذایی پرچرب، میکروبیوم (ترکیبی از میکروب های روده) باعث تغییر در موش ها شد.
باکتری های متعددی، به عنوان مثال هلیکوباکتر، سبب افزایش MHC-II در سطح سلول های غیرطبیعی شده که به سیستم ایمنی برای پیدا کردن آنها کمک میکند.
دانشمندان بر اساس اطلاعات خود، راهی جدید را برای تقویت درمان های ایمونوتراپی در برابر سرطان ها پیشنهاد دادند. افزایش تولید MHC-II توسط رژیم غذایی، داروها، یا تغییر میکروبیوم های بدن، می تواند به سیستم ایمنی برای تشخیص و حذف سلول های سرطانی کمک کند. این تقابل میان رژیم غذایی، میکروب ها، و قدرت تشخیص ایمنی بدن این قابلیت را دارد که به ما کمک کند چگونه سبک زندگی می تواند در شروع فرآیند تشکیل تومورها، پیشرفت آنها و پاسخ بدن به درمان کمک کند.
مطالب مشابه: