هورمون درمانی برای علائم یائسگی

هورمون درمانی برای علائم یائسگی

هورمون درمانی برای علائم یائسگی هورمون درمانی برای علائم یائسگی، دارویی با هورمون‌های زنانه است. این دارو برای جایگزینی استروژنی که بدن پس از یائسگی تولید آن را متوقف می‌کند، مصرف می‌شود، یعنی زمانی که دوره‌های قاعدگی برای همیشه متوقف می‌شوند. این درمان اغلب برای درمان علائم رایج یائسگی مانند گرگرفتگی و ناراحتی واژن استفاده…

سارکوم کاپوسی

سارکوم کاپوسی

سارکوم کاپوسی سارکوم کاپوسی نوعی سرطان است که در پوشش رگ‌های خونی و عروق لنفاوی تشکیل می‌شود. این سرطان باعث رشد سلول‌هایی به نام ضایعات روی پوست می‌شود. ضایعات اغلب روی صورت، بازوها و پاها ایجاد می‌شوند. همچنین ممکن است، صورتی، قرمز، بنفش یا قهوه‌ای به نظر برسند. ضایعات همچنین می‌توانند روی اندام تناسلی یا…

عفونت بخیه سزارین

عفونت بخیه سزارین

عفونت بخیه سزارین عفونت بخیه سزارین یکی از عوارض شایع زایمان سزارین است که به‌خاطر نفوذ باکتری به محل زخم و برش ایجاد می‌شود. سزارین (C-section) جراحی زایمان است که با ایجاد برشی در شکم و رحم مادر انجام می شود. عفونت بخیه سزارین یک عفونت باکتریایی است‌که پس از انجام این عمل ‌ایجاد می‌ گردد.…

آنسفالیت خودایمنی

آنسفالیت خودایمنی

آنسفالیت خودایمنی آنسفالیت خودایمنی گروهی از بیماری‌ها است که باعث تورم مغز می‌شود و به این دلیل اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلول‌های مغز حمله می‌کند. علائم آنسفالیت خودایمنی می‌تواند متفاوت باشد، اما ممکن است، شامل از دست دادن حافظه، تغییر در تفکر، تغییر در رفتار و تشنج باشد. آنسفالیت…

درد ناف در دوران بارداری

درد ناف در دوران بارداری

درد ناف در دوران بارداری درد ناف در دوران بارداری با پیشرفت سه ماهه اول بارداری رخ می‌دهد. بسیاری از افراد باردار در طول سه ماهه دوم و سوم بارداری درد ناف را تجربه می‌کنند. علت این موضوع این است که شکم سعی می کند جنین در حال رشد را در خود جای دهد. با…

بیماری باتن

بیماری باتن

بیماری باتن بیماری باتن گروهی از بیماری‌های ژنتیکی است که باعث تجمع مواد زائد در سلول‌های مغزی کودک می‌شود.  این امر منجر به تشنج، از دست دادن بینایی و مشکلات تفکر و حرکت می‌شود، علائم به مرور زمان بدتر می‌شوند این بیماری بر ساختار و عملکرد سلول‌ها (تخریب عصبی) تأثیر می‌گذارد و در نهایت باعث…

چرا هربار که آزمایش می دهیم، نتایج فرق دارد؟

چرا هربار که آزمایش می دهیم، نتایج فرق دارد؟

چرا هربار که آزمایش می دهیم، نتایج فرق دارد؟ چرا وقتی یک آزمایش را در دو آزمایشگاه می‌دهیم جواب فرق دارد؟ این اتفاق به طور معمول طبیعی است. حتماً برای شما هم پیش‌آمده است که در یک دوره آزمایش یکسانی را در دو آزمایشگاه متفاوت انجام داده و در بررسی نتایج متوجه شده باشید که…

استفراغ بی دلیل در کودکان

استفراغ بی دلیل در کودکان

استفراغ بی دلیل در کودکان استفراغ یا بالا آوردن، عمل تخلیه اجباری محتویات معده از طریق دهان است. این اغلب نشانه یک بیماری یا وضعیت زمینه‌ای است، اما می‌تواند واکنشی به حالت تهوع ناشی از حرکت (مانند ماشین گرفتگی)، دارو یا آسیب نیز باشد. استفراغ گاه‌به‌گاه در دوران کودکی شایع است، به خصوص زمانی که…

کشیدگی و رگ به رگ شدن کمر

کشیدگی و رگ به رگ شدن کمر

کشیدگی و رگ به رگ شدن کمر کشیدگی کمر آسیبی به عضله یا تاندون است، در حالی که رگ به رگ شدن کمر، کشیدگی یا پارگی رباط است. کمر ساختار پیچیده‌ای از استخوان و عضله است که توسط غضروف، تاندون‌ها و رباط‌ها پشتیبانی می‌شود و توسط شبکه‌ای از رگ‌های خونی و اعصاب تغذیه می‌شود. کمر…

آب مروارید مادرزادی

آب مروارید مادرزادی

آب مروارید مادرزادی آب مروارید مادرزادی حالتی است که در آن عدسی چشم در بدو تولد کدر می باشد. عدسی چشم به طور معمول شفاف است و نوری را که وارد چشم می شود روی شبکیه متمرکز می کند. مانند سایر آب مرواریدها، تیرگی عدسی دید را مختل می کند. آب مروارید ممکن است یک…